Om Green Spaces trädgårdsblogg

Växtval prydnadsapel

Tanken med att skriva en blogg är att erbjuda information, kunskap och inspiration.

Information relaterad till trädgård- och utemiljöaktiviteter

Här kommer det information kring tjänster som Green Spaces erbjuder, utbildningar eller föreläsningar som finns att gå på eller ta del av. Genom att följa bloggen får du som läsare möjlighet att få veta om det det kommer upp intressanta föreläsningar eller utbildningar som kan passa dig och dina intressen!

Kunskap kring växter eller det som krävs för att skapa en vacker utemiljö

Det kommer att finnas kunskap kring olika ämnen som har med utemiljö eller trädgård att göra. Det kan vara inlägg som handlar om kompost eller jord. Det kan finnas inlägg om olika växter eller växtslag. Kanske vill du läsa om olika hårda material som används vid anläggning av en utemiljö eller hur man bygger murar? Genom att följa bloggen eller söka bland inlägg kan du hitta kunskap kring det du har intresse eller behov av att veta mer om.

Inspiration kring utemiljö och vad som händer i trädgårdsbranschen

Green Spaces ger inte bara utbildningar eller håller föreläsningar – vi går även på utställningar eller besöker mässor. Det vi ser och tar del av delar vi gärna med oss av. Genom att läsa på bloggen kan du få veta vad som händer i branschen och vad som presenteras på utställningar eller mässor eller kanske bli inspirerad att själv besöka parker eller framtida utställningar?

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *