Om Green Spaces

Designar sköna utemiljöer

Susanne Hultin trädgårdsdesigner Green Spaces

Green Spaces designar, planerar och ritar vackra och funktionella utemiljöer och trädgårdar. Jag ger växtförslag med träd, buskar och perenner för alla årstider. Jag kan ta fram skötselplaner för en vacker utemiljö året runt. Belysningsplaner med utomhusbelysning. 

De flesta är inte trädgårdsintresserade men vill ändå njuta av en vacker och lättskött utemiljö. Dessutom kan jag hjälpa dig att realisera detta oavsett om du bor i en litet radhus, villa eller del i en bostadsrättsförening. Eller kanske är du fastighetsägare och behöver en skötselplan för att utemiljön ska hållas snygg och representativ samtidigt som den är trivsam? 

Jag har också kunskap kring viktiga och intressanta områden som rör utemiljö som passar för föreläsningar eller utbildningar. Vill du ha inspiration eller kunskap så kontakta mig för att få veta vad jag kan erbjuda dig eller dina anställda.

Jag ser fram emot att kunna hjälpa er!

Susanne Hultin

Mission

Green Spaces erbjuder tjänster för att göra trädgård och utemiljö vacker och trivsam. Vi erbjuder tjänster för att utemiljön ska bli lättskött och passa dig och din plats. Jag erbjuder kunskap och inspiration i form av föreläsningar eller utbildningar som passar dig.

Vision

Green Spaces vill att alla ska få möjlighet att bo och leva i en vacker utemiljö eller trädgård. Jag tror att människor mår bättre och trivs om de omges av en miljö som känns trygg och inspirerande.

Värden

Green Spaces samarbetspartners

Jag levererar ritningshandlingar, erbjuder rådgivning och föreläsningar. Jag samarbetar med flera olika leverantörer som säljer växter eller erbjuder anläggningstjänster. Här är några av de jag samarbetar med.

Tidningsartiklar

Det har skrivits artiklar om Susanne Hultins odling av tomater i växthus. Jag har dessutom varit med i en artikel med fokus på vinterodling – möjligheten att odla året runt